Example of Section Blog layout (FAQ section)

Årsmøte 2010

Her finner du saksdokumenter til årsmøte 2010.

Dokumentene ligger i pdf-format. Dokumenter for forslag til budsjett for 2011 vil ikke bli lagt ut på hjemmesiden. Imidlertid kan dette fås tilsendt på mail ved henvendelse til styreleder Bjørn Erik Graff mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Orientering om status for økonomi for Sorknes GK vil bli presentert for Årsmøte. Vi presiserer at dette ikke vil være å anse som et endelig årsresultat da alle poster ikke er sluttført per primo november 2010.

Valgkomiteens innstilling til nytt styre, valgkomitee og kontrollkomite vil foreligger først nærmere årsmøte lørdag 6. november.

Årsmøte i Sorknes Golfklubb 2010 er lørdag 6. november kl 1600. Sted: Østerdalen Hotell, Rena

Velkommen!

Oppdatert liste over dokumenter til årsmøte:

• Sorknes GK årsmøte saksliste
  • Sorknes GK styrets årsberetning 2010
  • Sorknes GK rapporter fra komiteer 2010
  • Sorknes GK innkomne saker til årsmøte 2010
  • Sorknes GK forslag til vedtak og fullmakter
  • Sorknes GK forslag til medlemskontingenter 2011

Alle dokumenter vil senere bli lagt tilgjengelig under seksjonen Klubben/ Årsmøte på hjemmesiden.