Hei,

Lørdag 5 juni 2021 arrangerer vi turnering for alle som tok Veien til golf-kurs (VTG) på Sorknes i 2019, 2020 og 2021.

Vi vet at terskelen for å bli med på turnering kan være høy for mange nybegynnere. Vi vil med denne turneringen vise deg at det å være med på turnering ikke er det minste skummelt og farlig, men derimot veldig gøy.

Turneringen er en lagturnering med 4 spillere per lag, der en av spillerne er en erfaren spiller. Vedkommende vil i tillegg til å spille, hjelpe dere underveis med regler og andre ting som kan være nyttig å vite når man deltar i en turnering.

Spilleformen i denne turneringen er noe som kalles sramble. Alle fire på laget slår hvert sitt utslag, så velges beste utslag og alle slår da videre derfra. Slik fortsetter man til ballen er i hullet. Alle får derfor en følelse av at de er med på laget, og at de forhåpentligvis kjenner seg som en del av golfmiljøet.

Første gruppe går ut kl 12.00. Etter turneringen blir det grilling og sosialt samvær på klubbhuset. Husk å følge koronaregler.

Pris: 100 kroner for å være med å spille og mat etterpå.

Påmelding sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Dersom du vet hvem du ønsker å spille på lag med, og/eller hvem du vil ha med som erfaren spiller, nevner du det i påmeldingen din, så setter vi opp ditt ønske så langt det lar seg gjøre.
Kjenner du ingen gjør ikke det noe. Da setter vi deg opp på et lag, og vi finner en erfaren golfer til laget ditt.

Du vil få tilsendt informasjon om når du skal starte på e-post.

Vi håper du vil være med å ha det gøy :) :)

Til deg som er erfaren golfer:

Dersom du ønsker å være med på turneringen og ta i mot våre nye golfere kan du melde din interesse ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.