Veien til golf - bli med på nybegynnerkurs!

Mer praksis, mindre teori!

Det har aldri vært enklere å komme i gang. Et nybegynnerkurs varer bare noen få dager, og du trenger ikke ta noen eksamen! Kanskje du vil ta med deg familien eller noen venner?

Ved fullført Veien til golf-kurs er man godkjent for spill på en golfbane, hvis man har medlemskap i en golfklubb. Kursene vil bli arrangert over lørdag og søndag. Nærmere informasjon om oppmøte osv. vil du få ved påmelding.

Følgende datoer har blitt satt opp til kurs i 2020:

23-24 mai,

13-14 juni og

11-12 juli.

Priser:

• Voksne                          : kr 2500
  • Juniorer u/19 år             : kr 1000
  • I prisen er fulle spillerettigheter ut 2020 inkludert:

For påmelding, send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kursdagene vil være fra kl. 09-14 både lørdag og søndag, med enkel lunsj begge dager.

Det er restriksjoner på hvor mange som kan være med på hvert kurs (4 + instruktør), men vi er glade vi kan få arrangere som planlagt gjennom sesongen.

Her finner du informasjon om gjennomføring av kurs med råd for å redusere spredning av koronasmitte.

Velkommen til kurs!