I samarbeid med Sparebank 1 og Eidsiva inviterer Sorknes Golf til golfskole torsdag 27. og fredag 28. juni.

Sammen med instruktør og trener Anders Bråten vil barna lære, leke og ha det moro med golf.

Det kreves ikke noe utstyr, da dette kan lånes av klubben. Kurset er for barn mellom 6 og 12 år.

Golfskolen varer fra kl. 09.00 - 15.00 begge dager. Oppmøte på klubbhuset kl. 09.00.

Deltakeravgift kr 200 (søskenmoderasjon kr 100)

Lunsj begge dager er inkludert, men ta med en drikkeflaske med vann. Skal heller ikke se bort fra at det blir en iskrem eller to :)

For påmelding og ev. spørsmål kontakt Anders Bråten på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf: 99547740

Påmeldingsfrist fredag 21.juni

Velkommen til Gøy med Golf!