Medlemskontigent del 2

Vi har fått nyss om at det er noen som ikke har mottatt del 2 av årets medlemskontigent i posten, selv om den skal være sendt ut fra NorKred. Den ble postlagt 22. mars, og jeg fikk den dagen etter på Rena. Så hvis det er noen som ikke har mottatt den, så vær så snill og send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., slik at jeg kan få sendt dere den på e-post før vi sender ut purring.

E-post

Jeg har god oversikt over hvor mange som åpner nyhetsbrevene etter vi gikk over til å bruke MailChimp for å gjøre dette. Det er rundt 1/3 av de med registert e-post som ikke har åpnet de. Jeg ønsker derfor at dere kan sjekke GolfBox om dere er registrert med riktig e-post adresse, hvis ikke om dere er snill og gjøre dette :). F.eks i Gmail, så kommer nyhetsbrevene under Reklame fanen. Ellers er det nok noen som kanskje har e-post sikkerhet ifm jobb, som ikke slipper det gjennom (det er dokumentert i en nabokommune til Åmot).

Banen

Vinteren vil ikke helt slippe taket i Østerdalen, det er igjen mye snø, spesielt på de første 9 hullene. Noen greener og andre områder har begynt å komme frem på siste ni, og det ser ut som vinteren har vært snill med oss i år :) Godt etter fjorårets mareritt! De to bildene er fra hull 15 og hull 1 tatt 22.april. 

 

 

Utskrift E-post