I år har vi gitt anledning for medlemmene til å betale årsavgiften over inntil 10 månedlige avdrag.

1. avdrag må innbetales senest 25. februar 2011.  Minimumsbeløp kr. 500,- pr betaling. Siste innbetaling per oktober. Samtidig må du sende e-post til oss (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) og informere om at du ønsker delbetaling.

Vi kommer til å benytte NORKRED for oppfølging og innkreving, men dette koster klubben noen kroner så vi vil innkreve et fakturagebyr på kr. 50,- for å dekke disse kostnadene. Betaler du årsavgiften nå, slipper du dette gebyret.

Nedenfor har vi listet opp de aktuelle årsavgiftstypene du kan benytte.

For dere som ikke ligger inne i medlemssystemet med e-post adresse vil dette brevet komme som vanlig post. (Har du fått ny eller endret e-post adresse siden sist er det veldig flott om du sender denne til oss.)

Hovedmedlem 5.634,-
Ektefelle/samboer av hovedmedlem 5.434,-
Greenfeemedlem 1.534-
Ungdom (18-23)/student/militær 2.434,-
Junior 13->18 år 2.100,-
Barn 0-12 år 500,-
Familie 2voksne + 3 barn (U 13år) 11.568,-

Husk å påføre medlemsnummer for hvem betalingen gjelder.

Bankkonto: 1850 10 55111

Sorknes GK