Styret og komiteer

Styret i Sorknes Golfklubb består for sesongen 2021 av følgende personer:

Styreleder:

Thomas Hovde, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nestleder:

Kenneth Bårreng,

Styremedlemmer:

Heidrun Fredriksen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Anders Bråten, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sissel Bærø Nyheim, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Varamedlemmer:

Stig Brøndmo, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontrollutvalg:

Kjell Wilhelmsen og Knut Erik Westad, vara: Inger Johanna Ystanes

Valgkomite:

Leder: Ivar Røgeberg
Medlemmer: Johan Stemmen og Stig-Rune Backsæther
Vara: Kjell Roar Myrvold

For sesongen 2021 har Sorknes Golfklubb følgende komiteer med deres respektive ledere:

Sponsorkomite:

Turnerings- og banekomite:

Fredrik B. Norstrøm, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Klubbhuskomite:

Morten Skjennum, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Rekrutteringskomite:

Seniorkomite:

Espen Hvalby, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Damekomite:

Merete Paulsberg, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Handicapkomite

Eidsiva