Styret og komiteer

Styret i Sorknes Golfklubb består for sesongen 2019 av følgende personer:

Formann:

Stig Brøndmo, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nestleder:

Thomas Hovde, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styremedlemmer:

Jan Steinar Næsseth, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Heidrun Fredriksen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Espen Endresen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Varamedlemmer:

Gunnar Bingen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Knut Erik Westad, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Revisorer:

Christen Fredriksen og Morten Skjennum

Valgkomite:

Ivar Røgeberg og Thore Myrholm

For sesongen 2019 har Sorknes Golfklubb følgende komiteer med deres respektive ledere:

Sponsorkomite:

Turnerings- og banekomite:

Fredrik B. Norstrøm, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Klubbhuskomite:

Morten Skjennum, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Rekrutteringskomite:

Thomas Hovde, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Seniorkomite:

Ole-Christian Haugen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Damekomite:

Merete Paulsberg, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eidsiva
Byggtorget