Veien til Golf

Vi har fått på plass 2 kurshelger, og det jobbes med flere gjennom sesongen. I tillegg til de kursene som er satt opp kan det være mulig å få til midtuke kurs om noen er interessert i dette.

Et Veien til Golf kurs består av et obligatorisk golfkurs, med teori og praksis. Ved fullført kurs er man godkjent for spill på en golfbane, hvis man har medlemskap i en golfklubb. Kursene kan bli arrangert over lørdag og søndag, og ikke start på fredag kveld, nærmere informasjon vil komme om oppmøte osv.

Følgende datoer har blitt satt opp til kurs:

22-23 mai (få plasser ledig)

29-30 mai

Det tilbys følgende muligheter for kurset:

• Kurs og full spillerett ut 2021                             : kr 3000
  • Juniorer u/19 år                                               : kr 1300

For påmelding, send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kursdagene vil være fra kl. 09-14 både lørdag og søndag, med enkel lunsj begge dager.

Les mer om Veien til Golf på følgende link: https://www.provgolf.no

Det er bevisst en stor helsegevinst for de som spiller golf, se mer med å trykke HER.

Eidsiva
Taigaen