Vel fullført VTG kurs

Da var årets første VTG-Kurs (veien til golf) unnagjort på Sorknes. Kurset gikk over to dager (Lø-Sø) 5 timer pr dag.

Her fikk deltakerne drive med golf i praksis på suverene fasiliteter og instruert av kjempedyktige golfstudenter fra Høgskolen i Innlandet i samarbeid med elverum golf Jeg hadde mine barn på dette kurset, både de og jeg var strålende fornøyd med opplegget. Fikk god innføring i golfens verden. Chip, putt, bunker, langslag og i tillegg så fikk de prøve seg på banen. Etter endt kurs så er de nå fullverdige og stolte medlemmer av Sorknes Golf og kan spille når de vil gjennom hele sommeren. Kursdeltakere var lokale, studenter, hyttefolk og fra forsvaret. Aldersspennet var fra 8 og litt mer opp i årene. Selv om det var en såpass blandet gruppe så fikk alle lik opplæring og hjelp.

Jeg vil i aller høyeste grad anbefale dere til å melde dere på neste kurs. Dette går av stablen 27-28 mai. Kurset koster 1000,- for de under 19 år og 2500,- for de som er eldre enn det. Dette inkluderer kurs i to dager, lunch begge dager samt fullt medlemskap i klubben for hele 2017. Påmelding kan dere gjøre her Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vil også minne dere på at søndag 21 mai klokken 12:00 så er det åpen dag på sorknes. Alle er velkomne til å prøve denne fantastiske sporten. Slå på driving range, putt, chip eller ta en runde på korthullsbanen.