Sesongen har startet


I helgen ble årets første turnering gjennomført på Sorknes, Monter Rena Sorknes Opening. Sparebanken Hedmark tyvstartet med sin golf tour på fredag, men lørdag og søndag var det duket for sesongens første medlemsturnering. Turneringskomiteen har gjort en fremragende jobb med å ordne sponsorer til de aller fleste turneringen i 2014. Premiebordet i helgen var av meget høy kvalitet.

Turneringen ble vel gjennomført over lørdag og søndag. Grunnet den ustabile vannføringen i Skynna, så ble det kun spilt front nine denne helgen. Men vi skal være glade for at banen våre tåler masse regn, for det var ikke mye som tydet på at det kom ca 40 mm i helgen. Lørdag ble det spilt Fourball, det var mye bra spill og gode scorer. Været var for det meste meget bra og det meste tydet på at det var duket for en thriller på søndag.

Allerede lørdag kveld begynte det å regne jevnt, noe som fortsatte til etter at turneringen var over. Det er nok været som må ta mye av skylden for at det ble desto dårligere spilling dag 2 for de aller fleste. Tilslutt så stod vi igjen med et suverent vinnerpar i far og sønn Østnor, Geir og Simen, vi gratulerer så mye. Bak de kom far og sønn Backsæther, Stig-Rune og Robin. Ellers ble Arne Skaug vinner av closest to the pin og Anne S. Bjørdal & Henrik Sivertsen tok seieren for longest drive.

En stor takk til turneringssponsor Monter Rena!

 

Utskrift E-post

Våre Sponsorer

Sport1
Rom For Flere
Milano
John Galten
Blodstrupmoen AS
Golf For Damer
Presis Digitalprint
Rema 1000 Rena
Myklestad AS
Romerike Markiseservice AS
KaffeAlliansen
Rena Byggsystem AS
Østerdalshytta
Interflux
Monter Rena
Oljeexpressen AS
Thermo King Norge
Sparebanken Østlandet