Driving Range

Driving Rangen på Sorknes er åpen hele døgnet fra den åpner på våren til den stenges på høsten.
Det er matter utendørs og under tak, plastpegger for utendørsmattene får man kjøpe i klubbhuset når det er åpent.

Gressutslaget vil åpne når tiden tillater det, bruk av dette skal skje mellom de to tauene som blir lagt ut. Fra banemannskapet sin side er det ønskelig at dere prøver å lage et samlet område med divots, og ikke "en her og en der", det gjør vedlikeholdsprosessen mye lettere, på forhånd takk!

Polletter fås kjøpt i resepsjonen på hotellet til kr 20,- og i klubbhuset når det er åpent.

I forbindelse med driving rangen er det en puttinggreen og en chippinggreen, samt en bunker som man kan trene på bunkerslag fra, i hovedsak fairwaybunkerslag.