Banestatus

Snøsmeltingen tar utrolig lang tid med det været vi har om dagen, men ser lovende ut det som har kommet frem til nå :) ds fsdf asdf asdfasdfsasada fdfdfasdfsadfsadfdf

Les mer …

Utskrift E-post

Driving Range

Driving Rangen på Sorknes er åpen hele døgnet fra den åpner på våren til den stenges på høsten.
Det er matter utendørs og under tak, plastpegger for utendørsmattene får man kjøpe i klubbhuset når det er åpent.

Gressutslaget vil åpne når tiden tillater det, bruk av dette skal skje mellom de to tauene som blir lagt ut. Fra banemannskapet sin side er det ønskelig at dere prøver å lage et samlet område med divots, og ikke "en her og en der", det gjør vedlikeholdsprosessen mye lettere, på forhånd takk!

Polletter fås kjøpt i resepsjonen på hotellet til kr 20,- og i klubbhuset når det er åpent.

I forbindelse med driving rangen er det en puttinggreen og en chippinggreen, samt en bunker som man kan trene på bunkerslag fra, i hovedsak fairwaybunkerslag.

Utskrift E-post

Godt greenfeebesøk på Sorknes

Rekordmange greenfeespillere har tatt turen til Sorknes i år, ikke så rart når vi har en bane som fremstår som en av Østlandets beste.

Banen har til nå hatt dobbelt så mange gjester sammenliknet med samme tid i fjor. Folk kommer fra hele Sør-Norge, fra Mørekysten i vest til Østfold og Vestfold i sør og svært mange benytter seg av den populære Golfpakken fra Østerdalen Hotell  som er nærmest uslåelige.

Du får overnatting, frokost og greenfee for kr 645.- pr pers i dobbeltrom i uka (mandag til torsdag.) I helgene (fredag til søndag) koster det samme kr 745.- pr person i dobbeltrom.

Bestill i dag på 62 44, 50 00 eller send oss en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Utskrift E-post

Takk for i år

Da er sesongen på Sorknes slutt for i år! Stein ga beskjed om stenging av banen nå i går, etter at snø og frost har overtatt spillefeltet...
Vi har hatt en kjempebra sesong, ikke minst takket være banemannskapene som har gjort banen til en av de beste på Østlandet i år. Banen har vist at den tåler mye vann, for det har vi hatt nok av i år.
Med åpning av korthullsbanen og driving range allerede 19. april og Dugnadsturneringen på 18 hullsbanen 14.mai, så har vi hatt en lang og fin sesong. Besøket av 2602 greenfee spillere har vært langt over fjorårets nivå (1823) og antall medlemmer i klubben har holdt seg stabilt.
En stor takk til alle som har stilt opp på dugnader og turneringsarrangementer på Sorknes gjennom sesongen. Vi har medlemmer som på eget initiativ har lagt inn masse dugnadstimer i forbindele med rydding av kvist/småfuruer og utbedring etter flom. Takk skal dere ha for innsatsen.
Øystein Haug, Ingvild Haugbråten og Gotmar Rustad og styret i Østerdalen Golfbane AS tok over oppgaven med å drifte banen i år og har lagt ned en kjempeinnsats. Det har de gjort med en enorm entusiasme og innsatsvilje og sørget for stor aktivitet som blir lagt merke til langt utenfor Rena.
Nå er det bare å krysse fingrene for en god overvintring av banen, slik at den ligger klar til våren og en solfylt sommer sesong i 2012.
Årsmøte holdes lørdag 3. desember 2011 kl. 15:00 på Østerdalen hotell med påfølgende årsfest om kvelden.
Sett av dagen og kvelden allerede nå.
På vegne av Østerdalen Golfbane AS og Styret i Sorknes Golfklubb takker vi for en fin sesong og ønsker dere velkommen tilbake neste år!
Johan Stemmen
Styreleder - Sorknes Golfklubb
PS!
Aktiviteter utover høsten på Østerdalen Hotell.

Utskrift E-post

Våre Sponsorer

Sport1
Rom For Flere
Milano
John Galten
Blodstrupmoen AS
Golf For Damer
Presis Digitalprint
Rema 1000 Rena
Myklestad AS
Romerike Markiseservice AS
KaffeAlliansen
Rena Byggsystem AS
Østerdalshytta
Interflux
Monter Rena
Oljeexpressen AS
Thermo King Norge
Sparebanken Østlandet