Elverum GK utfordret Sorknes GK til match

Onsdag 1. august fikk vi besøk av Elverum GK’s utvalgte som utfordret Sorkneserene til matchspill på Sorknes golfbane. Det ble en tøffere oppgave enn forventet og Sorknes gikk seirende i fra med 8 vinn mot 2 tap. Troppen besto av følgende: Arne Skaug, Fredrik B. Nordstrøm, Mats Lyseggen, Taran H. Rustad, Henrik Ericson, Per Braanen, Knut Halvorsen, Simon Solberg, Egil Pedersen og Ken Bårreng. Ønsker og gi en stor takk til deltagerne og den innsatsen de ga.

Dette var et positivt initiativ for å forene klubber med nært bånd i området og vi vil takke Elverum GK for deres besøk. Håper vi i fremtiden kan inkludere flere klubber.

Rematch ble allerede utfordret på plattingen etter endt spill av Elverum og denne gangen vil det spilles på deres hjemmebane. Dato og tid for denne matchen vil komme så snart kapteinene Frode og Ken blir enig om en dag som passer. Mer informasjon vedrørende dette vil komme.

Ken Bårreng

Styreleder