Årets Pink Cup

På Sorknes stilte 44 deltagere på startstreken for deltagelse i Pink Cup lørdag 9. juni-

Turneringsavgift, loddsalg og en fantastisk giverglede ved kjøp av aktiviteter på runden samlet totalt inn kr. 22.130.-

Et fantastisk resultat!

Avslutningshelg med aktiviteter og besøk fra Jan-Are Larsen

Da er det dessverre tid for å legge golfsesongen 2012 i sengs. Dette gjør vi med en knøtterturnering og den tradisjonelle snorturneringen. En liten vri fra senere år er at vi er så heldige og får besøk av Jan-Are Larsen. Her blir det en liten gjennomgang på range, «beat the pro» og mer moro.

Mer informasjon står i vedlegg.

Vi sees på Sorknes. Jeg er han stakkaren med 3 meter snor

Ken

DUGNAD

Lørdag 12. mai blir det dugnad på banen.  Fredrik har laget liste over gjøremål og håper det er mange som kommer og hjelper til med å sette banen i stand til sesongåpningen.  Har du spade, rive og gjerne også trillebår så ta det med.

Fremmøte ved klubbhuset kl. 10:00.  Ta med godt humør og gjerne en kanne kaffe.  Det blir bespisning på hotellet etter at dugnaden er ferdig og Fredrik er fornøyd. Hvis været og banen tillater det blir det kanskje også tid til en "dugnadsturnering".

Velkommen!

Styreleder Sorknes GK

Ekstraordinært årsmøte 31. mars 2012 kl. 15:00 i Sorknes Golfklubb

Innkalling til "Ekstra ordinært årsmøte 2012 i Sorknes Golfklubb" lørdag 31.3.2012 kl 15:00 på Østerdalen Hotell.

Det ekstraordinære årsmøtet skal:

1. Godkjenne de stemmeberettigede (§ 6 Stemmerett og valgbarhet)
  2. Godkjenne innkallingen, saksliste og forretningsorden
  3. Velge dirigent, sekretær samt 2 representanter til å underskrive protokollen
  4. Behandle klubbens regnskap for 2011 i revidert stand
  5. Behandle revidert budsjett for 2012
  6. Ny Lovnorm fra NGF
  7. Organisasjon 2012

Etter årsmøte blir det informasjon fra styret og greenkeeper.

På vegne av styret i Sorknes Golfklubb

Ken Bårreng

Regnskap for 2011 og forslag til revidert budsjett for 2012 vil ikke bli lagt ut på hjemmesiden. Medlemmer av Sorknes Golfklubb kan få tilsendt dokumentene via email ved henvendelse til styreleder Ken Bårreng, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen Dokumentene vil være tilgjengelig i papirkopi for medlemmer som deltar på årsmøtet.

Elverum GK utfordret Sorknes GK til match

Onsdag 1. august fikk vi besøk av Elverum GK’s utvalgte som utfordret Sorkneserene til matchspill på Sorknes golfbane. Det ble en tøffere oppgave enn forventet og Sorknes gikk seirende i fra med 8 vinn mot 2 tap. Troppen besto av følgende: Arne Skaug, Fredrik B. Nordstrøm, Mats Lyseggen, Taran H. Rustad, Henrik Ericson, Per Braanen, Knut Halvorsen, Simon Solberg, Egil Pedersen og Ken Bårreng. Ønsker og gi en stor takk til deltagerne og den innsatsen de ga.

Dette var et positivt initiativ for å forene klubber med nært bånd i området og vi vil takke Elverum GK for deres besøk. Håper vi i fremtiden kan inkludere flere klubber.

Rematch ble allerede utfordret på plattingen etter endt spill av Elverum og denne gangen vil det spilles på deres hjemmebane. Dato og tid for denne matchen vil komme så snart kapteinene Frode og Ken blir enig om en dag som passer. Mer informasjon vedrørende dette vil komme.

Styreleder