5-års jubileum!

For femte gang arrangeres «Damer & Druer» - og årets utgave går av stabelen på Sorknes Golfklubb lørdag 15. september.

Det blir løpende start fra kl. 11.00!

Som tidligere år så blir dette en moden, fruktig og velbalansert golfturnering for damer, - og vi spiller som vanlig 2-damers scramble med høy konsentrasjon og stram intervallstart!

Lørdag kveld møtes vi til bankett på Østerdalen Hotell kl. 20.00

Her blir det store matopplevelser og kort foredrag om druenes fortreffelighet. Tilbehøret vil gjøre kvelden relativt bløt, rik og behagelig, med lang og sødmefull ettersmak.

Priser:

Turnerings-greenfee Sorknes Golfklubb: Kr. 275.- ( betales på klubbhuset )

Turneringsavgift: Kr. 250.- ( betales til Ingvild )

Overnatting på Østerdalen Hotell m/frokost og bankett: Kr. 1000.- ( pr. pers. i dobbeltrom )

Overnatting på Østerdalen Hotell m/bankett: Kr. 1250.- ( pr. pers. i enkeltrom )

Bankett uten overnatting: Kr. 400.- ( betales på hotellet )

Førstemann til mølla: Max 72 stk. deltagere

Ta kontakt med Ingvild hvis det er noe du lurer på. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - tlf. 99649747