Som vi har nevnt har vi inngått et samarbeid med Elverum om bruk av pro visse uker av sesongen. Dette har vært etterspurt av medlemmer, og vi håper dere benytter dere av tilbudet når vi har det på plass.

Trykker dere inn på vedlegget så ser dere oversikt over hva som er planlagt gjennom hele sesongen. Vi tror det skal være noe for enhver smak, og tilbud som alle ønsker å benytte.

Motto til alle medlemmene, bli en bedre golfer i 2018 :)

For fellestreningene og tematreningene som er lagt opp, så er det bare å møte opp på driving rangen på riktig klokkeslett. Betaling kan skje direkte til proen (kontant), ellers noterer han opp dere på liste, så blir det foretatt betaling på klubbhuset i etterkant.

For de individuelle timene / dobbeltimene så må dette bookes på forhånd, send da en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med ønsket tidspunkt. Du vil da få en bekreftelse tilbake om det er ledig på tiden, først til mølla prinsippet. Hvis denne er booket, vil du får tilbud om den nærmeste ledige tiden :). For de individuelle- og partimene, så er det bindende påmelding (Så om man ikke møter til bestilt tid, vil dette medføre at man blir avkrevd betaling i ettertid).

For de som da booker tid, så sitter Fredrik på ei maskin mye av tiden, så ikke forvent å få et svar på 5 minutter, svar kommer så raskt som mulig :)

Attachments:
Download this file (Treningsoppsett 2018.pdf)Treninger 2018[ ]26 kB