Prosecco Tour 2017

Fredag 16. og lørdag 17. juni er det klart for årets utgave av Prosecco Tour på Sorknes.

Fredagen er det singleturnering med 3 klasser, hvor vinneren i hver klasse får dekket deltakelse og opphold på finalen som foregår i Italia 21 og 22 mars 2018 på Golf Club Padova. Det vil også være premie til beste brutto- og nettospiller. Selve reisen til og fra må dekkes av den enkelte.

Det vil være shotgun kl. 1600, slik at vi håper flest mulig har sjans til å være med på turneringen.
Etter turneringen vil det som de foregående år være smaksprøver på diverse viner fra Veneto området nær Gardasjøen, samt italienske delikatesser.

Lørdag er det parturnering, bestball med 3/4 hcp hvor de 3 beste parene får samme premie som på fredagens singleturnering. Det er shotgun kl. 1200 og etter turneringen vil det være den samme oppvartningen som fredag. Mens det blir mulighet for å være med på litt mer skikkelig mat med italiensk preg, prisen på dette vil være kr. 300 per person. Vi vil sende ut en forespørsel om dette på mail nærmere for de som allerede er påmeldt om dette ønskes. Mens de som nå melder seg på får spørsmålet ved påmelding.

Det er 18 års grense på turneringen.��Startkontigent begge dager er kr 300 eller €30 og betales KONTANT før start. Greenfee for de som ikke har full spillerett i Sorknes og gjestespillere betaler en greenfee på kr. 275,-. Denne kan betales med kort eller kontant.
�Bli med på årets happening hos oss på Sorknes. Meld dere på i GolfBox NÅ!
�Vi har ordnet med gode priser på hotellet for de som trenger overnatting, send en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

NB! For de som ønsker så arrangeres det Prosecco på Elverum søndagen, hvor den beste sammenlagt på Sorknes og Elverum også bli premiert.

Utskrift E-post