Det var nok noen og en hver som sperret opp øynene da de torsdag 1. april kunne lese denne meldingen på vår hjemmeside:
Sorknes GK har nå i samarbeid med vår leverandør i 2010 SMD Golf gleden av å tilby alle medlemmer nye wedger. SMD Golf tilbyr Titleist og Cobra med 80% rabatt til sine samarbeidsklubber innen 1. mai.

Bakgrunn
Royal St Andrews (R&A) og USPGA har gjennom den senere tiden jobbet for å innføre nye regler for bruk av wedger i golf. Dagens wedger har for dype grooves (riller) etter de nye reglene og kan derfor ikke benyttes i turneringer, ei heller klubbturneringer fra og med mai 2010.

Sorknes GK ønsker å være ute så tidlig som mulig med dette tilbudet til våre medlemmer da vi ser at andre klubber kommer til å kaste seg på umiddelbart. Dersom du ønsker å benytte deg av dette flotte overgangstilbudet sender du en mail snarest til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med beskrivelse av hvilke wedger du har i dag (grader, skaft og merke) så vil vi bestille nye wedger for deg umiddelbart. Leveringstiden er ca 10 dager. Prisen er satt til NOK 350,- per wedge.

Noen tilbud er for gode til å være sanne, så også dette.

Vi takker for alle tilbakemeldinger og ønsker alle medlemmer, gjester og venner en fortsatt god golfvår!