Sorknes Golfklubb 2017

I Sorknes Golfklubb slipper du å kjøpe aksje / betale medlemsinnskudd !!

Vi vet at våre medlemmer er meget bevisst på golftilbud og priser. Vi vet at våre medlemmer er svært opptatt av at Sorknes skal ha et godt tilbud, enten dere bor på Rena, Koppang, Elverum, Hamar eller Oslo, har hytte/fritidsbolig i området eller rett og slett er medlemmer på Sorknes fordi det er en av Norges triveligste golfklubber.

Vi vet at våre medlemmer er stolte av banen sin og gjerne tar med venner og kjente til Sorknes. Dere skal oppleve at enten dere spiller mye golf, eller kun ønsker å hygge dere med noen sosiale runder på vår enestående bane i løpet av sesongen, skal dere ha et godt tilbud på Sorknes. Vi jobber hardt for at Sorknes skal være det fremste alternativet for våre medlemmer. Videre skal du som medlem på Sorknes  få muligheten til å få gode dealer også med andre baner og samarbeidspartnere.

Bli medlem nå ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss på 95103334 for en golfprat.

Medlemskap 2017 Sorknes GK

Disse satsene ble vedtatt på årsmøte 18 februar 2017.

Hovedmedlem Pluss *   9 750,-
Hovedmedlem   6 750,-
Midtukemedlem (20 % rabatt GF lør- og søndag)    4 200,-
Greenfeemedlemskap **   1 950,-

Ungdom 19-23 år (student og førstegangsmilitær)    2 000,-
Junior 13-19 år   2 000,-
Barn 0-12 år    100,-

Støttemedlemskap (ingen rettigheter)   500,-
Prøvemedlemskap ***   2 500,-

* Pluss medlemskap innebærer fri range, fri kaffe/te, 10 % rabatt i proshop og 50% rabatt ved leie av golfbil gjennom sesongen.

** 20 % rabatt på greenfee alle dager (gjelder ikke på turneringsgreenfee).

*** For de som ikke har vært hovedmedlem eller midtukemedlem siste år (2016), så tilbys et prøvemedlemskap som koster kr. 2 500,-. Dette innebærer fulle rettigheter alle dager gjennom sesongen. Påfølgende sesong vil i så fall bli prissatt til kr 4 500,-, før normal hovedmedlemskontigent fra 3 år!

Vi kommer til å benytte NORKRED for oppfølging og innkreving, men dette koster klubben noen kroner så vi vil innkreve et fakturagebyr på kr. 50,- for å dekke disse kostnadene.

Styreleder
Sorknes Golfklubb