Veien til Golf

VEiEN TIL GOLF

Nå er datoene for årets to første VTG-kurs kommet på plass.  Vi har inngått et samarbeid med Elverum Golfklubb for å gjennomføre kursene. I tillegg til de kursene som er satt opp kan det være mulig å få til midtuke kurs om noen er interessert i dette. Samt at det er mer planer for kurs utover sesongen.

Et Veien til Golf kurs består av et obligatorisk golfkurs, med teori og praksis. Ved fullført kurs er man godkjent for spill på en golfbane, hvis man har medlemskap i en golfklubb. Kursene kan bli arrangert over lørdag og søndag, og ikke start på fredag kveld, nærmere informasjon vil komme.

Følgende datoer har blitt satt opp til kurs: 12-13 august. Det tilbys følgende muligheter for kurset:

• Kurs og full spillerett ut 2017                            : Kr. 2500,-
  • Juniorer u/19 år                                               : Kr. 1000,-
  • Kurs og full spillerett ut 2017 og 2018                : Kr. 4000,-
  • Juniorer u/19 år                                               : Kr. 1750,-

For påmelding, send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kursdagene vil være fra kl 09-14 både lørdag og søndag, med enkel lunsj begge dager.

Les mer om Veien til Golf på følgende link: https://www.provgolf.no

Det er bevisst en stor helsegevinst for de som spiller golf, se mer med å trykke HER.