Veien til Golf

VEiEN TIL GOLF

Nå er datoene for årets to første VTG-kurs kommet på plass.  Vi har inngått et samarbeid med Elverum Golfklubb for å gjennomføre kursene. I tillegg til de kursene som er satt opp kan det være mulig å få til midtuke kurs om noen er interessert i dette. Samt at det er mer planer for kurs utover sesongen.

Et Veien til Golf kurs består av et obligatorisk golfkurs, med teori og praksis. Ved fullført kurs er man godkjent for spill på en golfbane, hvis man har medlemskap i en golfklubb. Kursene kan bli arrangert over lørdag og søndag, og ikke start på fredag kveld, nærmere informasjon vil komme.

Følgende datoer har blitt satt opp til kurs: 13-14. mai 2017 og 27-28. mai 2017. Det tilbys følgende muligheter for kursene:

• Kurs og full spillerett ut 2017                            : Kr. 2500,-
  • Juniorer u/19 år                                               : Kr. 1000,-

For påmelding, send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kursdagene vil være fra kl 09-14 både lørdag og søndag, med enkel lunsj begge dager.

Les mer om Veien til Golf på følgende link: https://www.provgolf.no

Det er bevisst en stor helsegevinst for de som spiller golf, se mer med å trykke HER.

ÅPNE DAGER

Vi har planer om å arrangere noen åpne dager på Sorknes i 2017. Da kan de som aldri har prøvd golf, er nyskjerrige på hva dette er eller bare ønsker å komme opp for å se hvordan vi har det ta turen. Dere vil da få mulighet til å få litt basic informasjon om golfen. Man må ikke spille golf eller være medlem for å besøke det fine klubbhuset på Sorknes, med kanskje den fineste uteplassen i Åmot kommune. De to dagene som er satt opp til nå er:

21. mai kl. 1200 - 1500

14.juli kl. 1500 - 1800