Greenfee og starttider

GREENFEESATSER SORKNES GOLFBANE 2017:

Greenfee:

Mandag - Fredag  (dagsgreenfee)

Helg (dagsgreenfee)

Greenfee 9 hull alle dager kr. 250,-.

Junior 6-19 år 1/2 pris av ordinær

For de som ønsker å benytte seg av dagsgreenfee, dvs mer enn en runde per dag, så gjelder ingen rabatter som Golf Innlandet, Golfhäftet osv. Det vil i så fall koste de ordinære prisene.

Golfbiler til utleie, de koster kr. 300,- per runde. Book gjerne dette på telefon før ankomst, for å være sikker på at det er reservert i tilfelle.

Golf Innlandet:

Et samarbeid mellom golfbaner i Hedmark og Oppland
Medlemmer av Hafjell, Kongsvinger, Mjøsen, Skei, Gjøvik & Toten, Randsfjorden, Sorknes, Atlungstad, Trysil, Gran, Valdres og Elverum får 20 % avslag på ordinær greenfee på banene.

Golfhäftet

Sorknes er med i Golfhäftet, det tilbys da en runde per sesong med 50 % rabatt mot fremvisning av kort.

Norsk Seniorgolf

Det er 50 % rabatt på greenfee i ukedager mandag-fredag. Mot fremvisning av NSG medlemskort.

IDA-prosjektet

De klubbene som er med på IDA-prosjektet får 20% rabatt på greenfee. Disse klubbene er følgende: Arvika GK, Atlungstad GK, Billeruds GK, Eda GK, Elverum GK, Forshaga Deje GK, Gamle Fredrikstad GK, Hammarö GK, Karlskoga GK, Karlstad GK, Kils GK, Kongsvingers GK, Mjøsen GK, Mørk GK, Sommarro GK og Årjängs GK.

For de av de overnevnte klubber som er med i Golf Innlandet, så gjelder kun en rabatt på 20%, man får ikke 20% for begge samarbeidsavtaler.

Studenter & Militære

Mot fremvisning av bevis, så får studenter og militære greenfee for hhv. kr. 300,- og kr. 150,- for 18 hull / 9 hull.

Greenfeepakker

Det er mulig å kjøpe pakker på henholdvis 6 og 12 greenfee, dette gjøres på klubbhuset, og koster for de respektive pakkene kr 2000 og kr 3800.

Bestille start-tid:

Starttid bestilles i GolfBox, det kan også bookes starttider ved å ringe klubbhuset under dets åpningstider 0900-1800 alle dager fra 26 mai. Telefonnummeret dit er 45208600 Det er og mulig å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., og vi vil være behjelpelige med din forespørsel så raskt som mulig. Hvis det ønskes hotellpakker på Østerdalen Hotell, så vennligst kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Gjestespill:

Greenfee kjøpes og betales i resepsjonen på klubbhuset under sesong, det er åpent hver dag fra kl 0900-1800, før offisiell sesongåpning og utenom åpningstider så kan det betales i greenfeekassen utenfor. Greenfee utenom åpningstid kan også betales via mCash/Vipps.

Klubben har startintervaller på 10 minutter.
Ved kontroll som avdekker manglende betaling, vil det bli reaksjoner fra klubbens side.

HCP-grense:

Det er ingen hcp-grense på Sorknes. Alle som har gyldig medlemskap i en golfklubb er velkomne til å spille på banen.

Spillere PLIKTER å komme innom å registrere seg i klubbhuset før de går ut på sin bestilte starttid.
Fremmøte senere enn 10 minutter før egen start-tid, kan medføre at den enkelte mister sin start, og må vente til ledig tid.