Korthullsbanen

Korthullsbanen på Sorknes er åpen for alle, og er gratis å bruke. Man trenger ikke å ha gått gjennom kurs eller lignende. Køller får man låne under åpningstidene til klubbhuset, og alle er velkommen til å prøve. Det eneste man trenger er da golfballer, og de kan kjøpes for kr 10 inne i klubbhuset, det er ikke lov til å bruke baller fra Driving Rangen på korthullsbanen.

Har du f.eks prøvd golf på driving rangen, så vil det gi deg et helt annet perspektiv på golf om du faktisk prøver det på de hullene som er på korthullsbanen.

Korthullsbanen er også ideell for erfarne golfere, med sine varierte lengder så kan man trene lengdekontroll. I mange tilfeller vil det være smartere å ta en runde eller to der nede før man beveger seg ut på banen på en normal runde. Husk: Det er fra 100 meter og inn det er viktigst!!