Info om Sorknes

Sorknes ligger 3 km nord for Rena i Åmot Kommune, Østerdalen. Banen er vakkert anlagt på flat furumo og sann grunn hvilket gjør at beliggenheten er optimal. Spilleflatene på Sorknes tåler mer regn enn de fleste andre golfanlegg i Norge. Imidlertid så er Rena kjent for stabilt innlandsklima med mange soldager hvilket gjør at Sorknes er kjent landet rundt for sin høye kvalitet. Banen har fått mange rosende ord for sin kvalitet. Vi er stolte over å ha blitt kåret som en av landets fremste golfanlegg i anerkjente Michelin Golf Guide (15 av 20 poeng).

På Sorknes kan du nyte golf å spille golf alene og høre skogens ro, eller delta på noen av våre hyggelige, sosiale og velkjente arrangementer. Du kan også treffe på noen av landets fremste golfere. Banen har vært vertskap for Birkebeiner Open, European Challenge Tour (99) og NM (sist i 2005). Mange av deltakerne som har spilt større turneringer på Sorknes har den vane at de gjerne kommer tilbake.

De første ni hullene på Sorknes var ferdige i 1992. I 1996 sto de siste ni ferdige og vi hadde en fullverdig 18- hulls golfbane.

Noen fakta om banen;

• 18 hulls golfbane, par 72
  • Banen er bygget slik at den skal være utfordrende for de aller beste
  • Banen er også bygget og satt opp slik at alle golfere enten du er nybegynner, barn og senior, kvinne eller mann skal ha positive og morsomme golfopplevelser
  • Banen er med sine 4 tee steder en utfordring for golfere på alle nivå (61, 56, 51 og 47)
  • Første 9 hullene (front) har åpne fairwayer og hindre som bunkre og et par tjern (vann)
  • Siste 9 hullene (back) har smalere fairwayer og vannhindre (elven Skynna omkranser mange av hullene)

I tilknytning til golfbanen finner dere en drivingrange og en 6-hulls korthullsbane. Korthullsbanen passer golfere i alle aldere og kan alle benyttes uten kostnader.

Vi er stolte av klubbhuset som innholder Proshop, garderober, møtelokale og vår golfkafe. Fra terrassen på på Klubbhuset kan du følge med på hull 18 og memorere og erindre golfspillet på Sorknes rundt bordet med venner.

Velkommen til oss!