Klubbhuset

Klubbhuset på Sorknes er et gammelt hotell, som stod på Koppang i Stor-Elvdal kommune (Hansens Hotell). Det ble tidlig på 2000-tallet demontert der, og fraktet ned til Sorknes, hvor det ble satt opp igjen. Det har et eget særpreg og de fasiliteter som vi ønsker. Det ble bygget full kjeller som inneholder garderobefasiliteter og garasje for golfbiler.

Fra terrasen har man utsikt utover hull 18 og den hjerteformede greenen, hvor man kan nyte noe å drikke og noe enkelt å bite i. Man skal lete lenge for å finne et bedre sted når ettermiddagssolen viser seg fra sin beste side.

For kommende sesong, så har klubben tatt over ansvaret for klubbhuset. Tilbudet av mat og drikke vil være omtrent som før, men det vil være muligheter for å få kjøpt litt annet enn kun det mest prekære for å gjennomfør en golfrunde. Er det noe som ønskes som vi ikke har, så kan det ordnes så raskt som mulig.

Ettersom klubben tar over driften, så vil vi ha åpent hver dag på klubbhuset fra dagen før åpningsturneringen til etter avslutningsturneringen. Dette tror vi er viktig for å skape større aktivitet og engasjement på Sorknes. Vi ser fram til å ta imot alle kunder, både golfere og ikke golfere. Åpningstider for sesongen 2017 vil være følgende (det er ikke absolutt stengetider, da vi ser an behovet for å ha åpent lenger, da kanskje spesielt i tilknytning helger):

Mandag-Fredag 09-18
Lørdag 09-18
Søndag 09-18

Telefonnummer til klubbhuset under åpningstiden er 45208600.